Gratis whitepaper Modulair ontwerpen

Download de gratis whitepaper Modulair ontwerpen

“Met specials kun je geen geld verdienen”

Veel bedrijven worstelen met maatwerkLevertijden staan onder druk, een goede marge behouden wordt steeds moeilijker, constante kwaliteit wordt steeds meer een uitdaging.

Voor het bedrijf is het goed als klanten relevante diversiteit wordt geboden die volledig aansluit bij hun individuele specificaties en wensen. Liefst dit gecombineerd met interne standaardisatie voor engineering en de supplychain.

Modulair ontwerpen

is een belangrijke voorwaarde om deze combinatie te realiseren. In combinatie met Configure to Order is er met een modulair ontwerp meer klantdiversiteit mogelijk worden levertijden significant korter, gaat de kwaliteit stabiel omhoog en verbetert de marge.

Hoe dit in een bedrijf te implementeren wordt beschreven in de whitepaper. Voor deze whitepaper zijn zeven bedrijven geïnterviewd. Deze casussen en de bijbehorende praktijktips zijn gecombineerd met de ruim 20 jaar ervaring van SlimMaatwerk.

In de whitepaper:

  • Introductie in hoe modulariteit Configure to Order realiseert
  • Praktijk tips van bedrijven die dit al hebben geïmplementeerd
  • 7-stappen implementatieplan
  • indien gewenst 1 keer per maand praktische tips

Vul je naam en email adres in om het whitepaper te downloaden.

Succes met de eerste stappen in modulair ontwerpen!

Download expert Whitepaper

Gratis whitepaper “Met specials kun je geen geld verdienen” met implementatieplan: in 7 stappen leren integraal modulair ontwerpen. Plus maandelijks praktijktips.