Webinar registratie modularity bootcamp

Zorg dat Covid-19, naast de gezondheid van je mensen, ook de financiële gezondheid van je maakbedrijf aantast? Door bijvoorbeeld de snelle vraaguitval die je orderstroom laat opdrogen? Een somber scenario dat bij sommige maakbedrijven al wel realiteit is geworden.

In normale omstandigheden stuur je je salesteam met een offensief de weg op om die orderstroom weer op gang te brengen. Dat recept gaat nu niet zo maar werken. De mensen zijn vaak niet welkom, als je ze al op pad zou willen sturen. En tsja, videobellen voor een complex maakproduct waar verkoop, inkopers, engineering en productie in het hele traject bij betrokken zijn: het kan, maar zie je het echt voor je?

Soms zijn ongewone tijden nodig om ongewone oplossingen het licht te laten zien. Dat, door anders naar je productspectrum te kijken, je de beperkingen van nu, ook in je voordeel te laten werken.

Hoe? Dat vertellen we je graag in onze introductiewebinar. Als maakbedrijf leer je een ongewone maar al bewezen oplossing kennen om je orderstroom op peil te houden en zelfs uit te breiden. Magie? Nee, zeker niet. Hard werken? Ja, want niks gaat vanzelf. Maar het resultaat, na dat harde werken, mag er zijn…

In de 45-minuten durende webinar (met Q&A) laten we de sleutels zien die straks voor jou de nieuwe normaal bepalen. En welke stappen je daarna zelf, of met onze hulp, kunt doen. Concreet. Met uw dreamteam. Dat nu thuis zit. En wel toe is aan een nieuwe uitdaging.

De webinar wordt gepresenteerd door Dr. ir. Jeroen Vos, een autoriteit op het gebied van modulariteit voor de maakindustrie. Een webinar met praktische handvatten en cases, gestoeld op jarenlange bedrijfsmatige ervaring en solide wetenschappelijke grondslag. Dat allemaal verpakt in een aansprekende interactieve sessie.

Schrijf je in voor een ongewone sessie, voor ongewone oplossingen. Let op: dit webinar is niet gratis. Het kost u tijd en verbeeldingskracht.

 Webinar modularity bootcamp donderdag 8 april 11:00am

 

Aanmelden Webinar

AVG

 

Om de kwaliteit te borgen is het aantal deelnemers beperkt. Toegang wordt verleend op volgorde van aanmelding.
Dit webinar wordt georganiseerd door SlimMaatwerk.nl en Numdata